3,40 

na naturalnym zakwasie żytnim,bez polepszaczy i substancji konserwujących

więcej

1,99 

na naturalnym zakwasie źytnim, bez substancji konserwujących

więcej

1,89 

Technologia produkcji chleba codziennego oparta jest na tradycyjnym sposobie produkcji chlebów mieszanych, metodą fermentacji wielofazowej, która stosowana jest w Spółdzielni od połowy lat 50-tych ubiegłego wieku

więcej

2,15 

To popularny i ceniony wśród Klientów chleb codzienny w nowej wersji.

więcej

2,49 

na zakwasie żytnim i drożdżach, bez substancji konserwujących

więcej

2,35 

Chleb codzienny z ziarnami to pieczywo mieszane wytwarzane z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.

więcej

8,89 

rzemieslnicza produkcja, bez polepszaczy i substancji konserwujących

więcej

5,00 

na natruralnym zakwasie żytnim,bez polepszaczy i substancji konserwujących, 20 lat, rzemieślnicza produkcja

więcej

2,53 

Chleb domowy to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne.

więcej

Nasze Marki

 

KONTAKT

 

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie