2,15 

To popularny i ceniony wśród Klientów chleb codzienny w nowej wersji.

więcej

1,69 

Chleb wypieczony w 100% z mąki żytniej – bez dodatku mąki pszennej.

więcej

1,65 

Chleb graham należy do grupy pieczywa pszennego i jest wytwarzany z mąki pszennej typ 1850 z dodatkiem mąki pszennej chlebowej.

więcej

2,77 

Pieczywo sporządzane jest tradycyjną metodą dwufazową, na rozczynie z dodatkiem do fermentacji drożdży.

więcej

3,59 

Pieczywo żytnie sporządzone z udziałem kwasu żytniego czyli mąki żytniej ukwaszonej na drodze wielofazowej, naturalnej fermentacji.

więcej

2,99 

Chleb z żurawiną to pieczywo żytnie produkowane z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej.

więcej

1,66 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej

więcej

2,15 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej.

więcej

3,04 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej.

więcej

Polecone Produkty

Nasze Marki

KONTAKT

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie