4,75 

Gramatura: 400g Producent: My – Społem Kielce Skład: mąka (żytnia, pszenna), woda, kapusta kiszona, cebula, drożdże, sól, słód jęczmienny ciemny.

więcej

2,19 

Technologia produkcji chleba codziennego oparta jest na tradycyjnym sposobie produkcji chlebów mieszanych, metodą fermentacji wielofazowej, która stosowana jest w Spółdzielni od połowy lat 50-tych ubiegłego wieku.

więcej

2,65 

Chleb codzienny z ziarnami to pieczywo mieszane wytwarzane z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.

więcej

5,00 

Chleb domowy to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne. Posiada delikatny, kwaskowy smak i aromat.

więcej

5,75 

Gramatura: 500g Producent: My – Społem Kielce Skład: mąka (żytnia, pszenna), woda, nasiona słonecznika, sól, nasiona maku, sezam, drożdże.

więcej

2,59 

Chleb wypieczony w 100% z mąki żytniej  – bez dodatku mąki pszennej. Charakteryzuje się spoistym, wilgotnym miękiszem, długo utrzymującym świeżość.

więcej

1,66 

250g. 

więcej

2,15 

350g. 

więcej

3,04 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej. Mąka żytnia została w tradycyjny sposób ukwaszona metodą wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

Nasze Marki

 

KONTAKT

 

"Społem"

 

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

 

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie