Technologia produkcji chleba codziennego oparta jest na tradycyjnym sposobie produkcji chlebów mieszanych, metodą fermentacji wielofazowej, która stosowana jest w Spółdzielni od połowy lat 50-tych ubiegłego wieku

więcej

2,15 

To popularny i ceniony wśród Klientów chleb codzienny w nowej wersji.

więcej

Chleb codzienny z ziarnami to pieczywo mieszane wytwarzane z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.

więcej

Chleb domowy to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne.

więcej

Chleb foremkowy, ze względu na zastosowaną mąkę, jest pieczywem żytnio-pszennym, sporządzonym na naturalnym zakwasie żytnim.

więcej

1,69 

Chleb wypieczony w 100% z mąki żytniej – bez dodatku mąki pszennej.

więcej

Pieczywo mieszane, żytnio-pszenne sporządzane z poddanej naturalnej fermentacji mąki żytniej razowej oraz na rozczynie z mąki pszennej graham.

więcej

1,65 

Chleb graham należy do grupy pieczywa pszennego i jest wytwarzany z mąki pszennej typ 1850 z dodatkiem mąki pszennej chlebowej.

więcej

2,77 

Pieczywo sporządzane jest tradycyjną metodą dwufazową, na rozczynie z dodatkiem do fermentacji drożdży.

więcej

Nasze Marki

KONTAKT

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie