
7 SPOŁEM
ul. Sowia 1
Czynny:
pon-pt.:06.00 – 21.00
Sob.:07.00 – 21.00
Niedz.:08.00 – 16.00
Kierownik Sklepu:
Krystyna Kurkiewicz


41 344-96-62


WWW.SPOLEMKIELCE.PL

1,89 zł
Technologia produkcji chleba codziennego oparta jest na tradycyjnym sposobie produkcji chlebów mieszanych, metodą fermentacji wielofazowej, która stosowana jest w Spółdzielni od połowy lat 50-tych ubiegłego wieku
2,15 zł
To popularny i ceniony wśród Klientów chleb codzienny w nowej wersji.
2,35 zł
Chleb codzienny z ziarnami to pieczywo mieszane wytwarzane z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.
1,69 zł
Chleb wypieczony w 100% z mąki żytniej – bez dodatku mąki pszennej.
2,59 zł
Pieczywo mieszane, żytnio-pszenne sporządzane z poddanej naturalnej fermentacji mąki żytniej razowej oraz na rozczynie z mąki pszennej graham.
1,65 zł
Chleb graham należy do grupy pieczywa pszennego i jest wytwarzany z mąki pszennej typ 1850 z dodatkiem mąki pszennej chlebowej.
2,19 zł
Chleb graham należy do grupy pieczywa pszennego i jest wytwarzany z mąki pszennej typ 1850 z dodatkiem mąki pszennej chlebowej.
2,77 zł
Pieczywo sporządzane jest tradycyjną metodą dwufazową, na rozczynie z dodatkiem do fermentacji drożdży.
Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6