1,89 

Technologia produkcji chleba codziennego oparta jest na tradycyjnym sposobie produkcji chlebów mieszanych, metodą fermentacji wielofazowej, która stosowana jest w Spółdzielni od połowy lat 50-tych ubiegłego wieku

więcej

2,15 

To popularny i ceniony wśród Klientów chleb codzienny w nowej wersji.

więcej

2,35 

Chleb codzienny z ziarnami to pieczywo mieszane wytwarzane z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.

więcej

2,53 

Chleb domowy to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne.

więcej

2,59 

Pieczywo mieszane, żytnio-pszenne sporządzane z poddanej naturalnej fermentacji mąki żytniej razowej oraz na rozczynie z mąki pszennej graham.

więcej

1,78 

Pieczywo mieszane, produkowane z mąki pszennej i naturalnie ukwaszonej mąki żytniej.

więcej

Chleb mieszany, żytnio-pszenny, orkiszowy wypiekany jest na bazie mąki żytniej i orkiszowej.

więcej

Jest to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne, produkowane według tradycyjnej receptury na drodze naturalnej, wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

Chleb wieloziarnisty to pieczywo mieszane wypieczone z mąki pszennej oraz w naturalny sposób ukwaszonej mąki żytniej.

więcej

Nasze Marki

KONTAKT

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie