2,75 

Pieczywo mieszane, żytnio-pszenne sporządzane z poddanej naturalnej fermentacji mąki żytniej razowej oraz na rozczynie z mąki pszennej graham.

więcej

2,19 

Technologia produkcji chleba codziennego oparta jest na tradycyjnym sposobie produkcji chlebów mieszanych, metodą fermentacji wielofazowej, która stosowana jest w Spółdzielni od połowy lat 50-tych ubiegłego wieku.

więcej

2,15 

Chleb codzienny z ziarnami to pieczywo mieszane wytwarzane z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.

więcej

2,65 

Chleb codzienny z ziarnami to pieczywo mieszane wytwarzane z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.

więcej

5,00 

Chleb domowy to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne. Posiada delikatny, kwaskowy smak i aromat.

więcej

5,00 

Chleb domowy z ziarnami to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne. Posiada delikatny, kwaskowy smak i aromat.

więcej

2,89 

Chleb foremkowy, ze względu na zastosowaną mąkę, jest pieczywem żytnio-pszennym, sporządzonym na naturalnym zakwasie żytnim.

więcej

2,99 

Chleb pszenno-żytni IG swój ciekawy smak zawdzięcza starannie dobranej mieszance ziaren słonecznika, lnu, dyni, w połączeniu z płatkami owsianymi i otrębami pszennymi.

więcej

2,99 

Chleb Jurajski to pieczywo mieszane, pszenno-żytnie wypiekane według tradycyjnej receptury na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej. Dzięki stosowanej metodzie produkcji posiada niepowtarzalny smak i aromat, długo zachowuje świeżość.

więcej

Nasze Marki

 

KONTAKT

 

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie