Technologia produkcji chleba codziennego oparta jest na tradycyjnym sposobie produkcji chlebów mieszanych, metodą fermentacji wielofazowej, która stosowana jest w Spółdzielni od połowy lat 50-tych ubiegłego wieku

więcej

2,15 

To popularny i ceniony wśród Klientów chleb codzienny w nowej wersji.

więcej

Chleb codzienny z ziarnami to pieczywo mieszane wytwarzane z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.

więcej

Chleb domowy to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne.

więcej

Chleb foremkowy, ze względu na zastosowaną mąkę, jest pieczywem żytnio-pszennym, sporządzonym na naturalnym zakwasie żytnim.

więcej

Pieczywo mieszane, żytnio-pszenne sporządzane z poddanej naturalnej fermentacji mąki żytniej razowej oraz na rozczynie z mąki pszennej graham.

więcej

Chleb „maraton” to pieczywo mieszane wypieczone z mąki pszennej oraz w naturalny sposób ukwaszonej mąki żytniej. Ciasto wzbogacone zostało w wartościowe ziarna: soi, lnu, słonecznika, sezamu, które nadają pieczywu niepowtarzalny smak i aromat. Powierzchnia chleba posypana jest nasionami sezamu i maku. Chleb posiada delikatny, wilgotny miękisz. Chleb dostępny jest jako krojony 200 g Wyprodukowany na […]

więcej

Pieczywo mieszane, produkowane z mąki pszennej i naturalnie ukwaszonej mąki żytniej.

więcej

Chleb mieszany, żytnio-pszenny, orkiszowy wypiekany jest na bazie mąki żytniej i orkiszowej.

więcej

Nasze Marki

KONTAKT

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie