2,19 

Technologia produkcji chleba codziennego oparta jest na tradycyjnym sposobie produkcji chlebów mieszanych, metodą fermentacji wielofazowej, która stosowana jest w Spółdzielni od połowy lat 50-tych ubiegłego wieku.

więcej

2,65 

Chleb codzienny z ziarnami to pieczywo mieszane wytwarzane z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.

więcej

5,00 

Chleb domowy to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne. Posiada delikatny, kwaskowy smak i aromat.

więcej

2,99 

Chleb pszenno-żytni IG swój ciekawy smak zawdzięcza starannie dobranej mieszance ziaren słonecznika, lnu, dyni, w połączeniu z płatkami owsianymi i otrębami pszennymi.

więcej

2,99 

Chleb Jurajski to pieczywo mieszane, pszenno-żytnie wypiekane według tradycyjnej receptury na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej. Dzięki stosowanej metodzie produkcji posiada niepowtarzalny smak i aromat, długo zachowuje świeżość.

więcej

1,55 

Chleb kielecki jest podstawowym asortymentem wypiekanym przez „Społem” PSS  w Kielcach

więcej

2,79 

Chleb kielecki jest podstawowym asortymentem wypiekanym przez „Społem” PSS  w Kielcach

więcej

4,35 

Chleb mieszany, żytnio-pszenny, wypiekany jest na bazie mąki żytniej i orkiszowej. Dodatek słodów nadaje miękiszowi i skórce brązową barwę.

więcej

4,79 

500g niepakowany

więcej

Nasze Marki

 

KONTAKT

 

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie