Chleb graham należy do grupy pieczywa pszennego i jest wytwarzany z mąki pszennej typ 1850 z dodatkiem mąki pszennej chlebowej.

więcej

Chleb pszenno-żytni IG swój ciekawy smak zawdzięcza starannie dobranej mieszance ziaren słonecznika, lnu, dyni, w połączeniu z płatkami owsianymi i otrębami pszennymi.

więcej

Chleb „maraton” to pieczywo mieszane wypieczone z mąki pszennej oraz w naturalny sposób ukwaszonej mąki żytniej. Ciasto wzbogacone zostało w wartościowe ziarna: soi, lnu, słonecznika, sezamu, które nadają pieczywu niepowtarzalny smak i aromat. Powierzchnia chleba posypana jest nasionami sezamu i maku. Chleb posiada delikatny, wilgotny miękisz. Chleb dostępny jest jako krojony 200 g Wyprodukowany na […]

więcej

Pieczywo mieszane, produkowane z mąki pszennej i naturalnie ukwaszonej mąki żytniej.

więcej

Chleb mieszany, żytnio-pszenny, orkiszowy wypiekany jest na bazie mąki żytniej i orkiszowej.

więcej

Jest to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne, produkowane według tradycyjnej receptury na drodze naturalnej, wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

3,59 

Pieczywo żytnie sporządzone z udziałem kwasu żytniego czyli mąki żytniej ukwaszonej na drodze wielofazowej, naturalnej fermentacji.

więcej

Chleb wieloziarnisty to pieczywo mieszane wypieczone z mąki pszennej oraz w naturalny sposób ukwaszonej mąki żytniej.

więcej

2,99 

Chleb z żurawiną to pieczywo żytnie produkowane z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej.

więcej

Nasze Marki

KONTAKT

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie