6,55 

Babka drożdżowa wyprodukowana jest tradycyjną metodą fermentacji ciasta na zaczynie drożdżowym, bez użycia sztucznych barwników i polepszaczy, na bazie świeżych jaj.

więcej

20,99 

Babka marmurkowa sporządzona jest z tradycyjnego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem świeżych jaj oraz znakomitego kakao. Powierzchnia ciasta posypana jest cukrem pudrem. Zapakowana w folię termokurczliwą.

więcej

6,89 

Babka piaskowa sporządzona jest z tradycyjnego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem świeżych jaj. Powierzchnia ciasta posypana jest cukrem pudrem.

więcej

21,99 

Delikatne blaty biszkoptowe sporządzone są z udziałem świeżych jaj, częściowo wzbogaconych kakaem; nasączone syropem i przełożone kremem waniliowym wykonanym na bazie świeżego masła.

więcej

27,99 

Ciasto cappuccino złożone jest z dwóch blatów biszkoptowych kakaowych i blatu biszkoptowo-tłuszczowego kawowego, sporządzonych z udziałem świeżych jaj, przełożonych kremem kawowym.

więcej

25,49 

Na wyjątkowy smak ciasta gruszkowego składają się: kakaowy blat biszkoptowo-tłuszczowy wypieczony z udziałem świeżych jaj, posmarowany puszystym kremem budyniowym, plasterki gruszki…

więcej

27,99 

Ciasto Jadwiga to dwa blaty biszkoptowe jasne – wypieczone na bazie świeżych jaj – i delikatny blat bezowo-orzechowy, przełożone wspaniałym kremem budyniowym z delikatna nutą migdałową.

więcej

26,49 

Ciasto kajmakowe z migdałami składa się z jasnych blatów biszkoptowo-tłuszczowych – wypieczonych z udziałem świeżych jaj – o smaku migdałowym, przełożonych delikatnym i puszystym kremem śmietanowym z migdałową nutą.

więcej

32,99 

Ciasto krówkowe to blaty biszkoptowe wypieczone z udziałem świeżych jaj, przełożone masą o smaku „krówki” wymieszaną z uprażonymi płatkami migdałów, orzechami włoskimi i nasionami słonecznika.

więcej

Nasze Marki

 

KONTAKT

 

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie