1,66 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej

więcej

2,15 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej.

więcej

3,04 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej.

więcej

Chleb jurajski to pieczywo mieszane, pszenno-żytnie wypiekane według tradycyjnej receptury na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.

więcej

Chleb kielecki jest podstawowym asortymentem wypiekanym przez „Społem” PSS w Kielcach.

więcej

Chleb mieszany, pszenno-żytni wypiekany bezpośrednio na trzonie pieca.

więcej

Chleb mieszany, pszenno-żytni, produkowany z udziałem mąki pszennej Pur-pur, z dodatkiem zakwasu żytniego.

więcej

Chleb mieszany, pszenno-żytni, produkowany z dodatkiem zakwasu żytniego oraz wzbogacony w białka mleka dodane w postaci serwatki.

więcej

Pieczywo wyprodukowane na zaczynie z mąki pszennej z niewielkim udziałem mąki żytniej.

więcej

Nasze Marki

KONTAKT

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie