2,59 

Chleb wypieczony w 100% z mąki żytniej  – bez dodatku mąki pszennej. Charakteryzuje się spoistym, wilgotnym miękiszem, długo utrzymującym świeżość.

więcej

1,66 

250g. 

więcej

2,15 

350g. 

więcej

3,04 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej. Mąka żytnia została w tradycyjny sposób ukwaszona metodą wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

2,15 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej. Mąka żytnia została w tradycyjny sposób ukwaszona metodą wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

4,09 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej. Mąka żytnia została w tradycyjny sposób ukwaszona metodą wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

Nasze Marki

 

KONTAKT

 

"Społem"

 

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

 

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie