2,59 

Chleb wypieczony w 100% z mąki żytniej  – bez dodatku mąki pszennej. Charakteryzuje się spoistym, wilgotnym miękiszem, długo utrzymującym świeżość.

więcej

3,59 

350g.

więcej

3,35 

250g. 

więcej

1,66 

250g. 

więcej

2,15 

350g. 

więcej

3,04 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej. Mąka żytnia została w tradycyjny sposób ukwaszona metodą wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

4,25 

Pieczywo żytnie sporządzone z udziałem kwasu żytniego czyli mąki żytniej ukwaszonej na drodze wielofazowej, naturalnej fermentacji.

więcej

2,15 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej. Mąka żytnia została w tradycyjny sposób ukwaszona metodą wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

4,09 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej. Mąka żytnia została w tradycyjny sposób ukwaszona metodą wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

Nasze Marki

 

KONTAKT

 

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie