6,55 

Babka drożdżowa wyprodukowana jest tradycyjną metodą fermentacji ciasta na zaczynie drożdżowym, bez użycia sztucznych barwników i polepszaczy, na bazie świeżych jaj.

więcej

20,99 

Babka marmurkowa sporządzona jest z tradycyjnego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem świeżych jaj oraz znakomitego kakao. Powierzchnia ciasta posypana jest cukrem pudrem. Zapakowana w folię termokurczliwą.

więcej

6,89 

Babka piaskowa sporządzona jest z tradycyjnego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem świeżych jaj. Powierzchnia ciasta posypana jest cukrem pudrem.

więcej

Beziki to bardzo lekka, delikatna i rozpływająca się w ustach słodycz.  Produkowane są z masy białkowej otrzymanej ze świeżych jaj i ubitej z cukrem.

więcej

19,99 

Przepyszne bułeczki drożdżowe wypieczone ze znakomitego ciasta drożdżowego, sporządzonego na bazie świeżych jaj, z dodatkiem nadzienia serowego.

więcej

1,49  1,19 

Gramatura: 85g. Cena za sztukę. Producent: Nasi mistrzowie cukiernictwa!

więcej

2,49 

Chałka półcukiernicza produkowana jest z mąki pszennej. Receptura na ciasto pszenne wzbogacona jest o dodatek margaryny, cukru i serwatki, które poprawiają smak wyrobu, sprawiają, że miękisz jest delikatny i wilgotny oraz dłużej zachowuje świeżość.

więcej

27,99 

Znakomite i delikatne ciasteczka. Podstawą liliputek są korpusy wypieczone z ciasta parzonego, sporządzonego tradycyjną metodą z udziałem świeżych jaj.

więcej

21,99 

Delikatne blaty biszkoptowe sporządzone są z udziałem świeżych jaj, częściowo wzbogaconych kakaem; nasączone syropem i przełożone kremem waniliowym wykonanym na bazie świeżego masła.

więcej

Nasze Marki

 

KONTAKT

 

"Społem"

 

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

 

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie