4,35 

Chleb mieszany, żytnio-pszenny, wypiekany jest na bazie mąki żytniej i orkiszowej. Dodatek słodów nadaje miękiszowi i skórce brązową barwę.

więcej

4,79 

500g niepakowany

więcej

2,45 

Jest to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne, produkowane według tradycyjnej receptury na drodze naturalnej, wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

4,35 

Jest to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne, produkowane według tradycyjnej receptury na drodze naturalnej, wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

2,79 

Lekkie, delikatne pieczywo, świetnie nadaje się do przygotowania kanapek, zapiekanek, urozmaici dania przygotowane na grillu.

więcej

2,40 

Chleb wieloziarnisty to pieczywo mieszane wypieczone z mąki pszennej oraz w naturalny sposób ukwaszonej mąki żytniej. Ciasto wzbogacone zostało w wartościowe ziarna: soi, lnu, słonecznika.

więcej

7,99 

Chleb wieloziarnisty to pieczywo mieszane wypieczone z mąki pszennej oraz w naturalny sposób ukwaszonej mąki żytniej.

więcej

3,75 

Wyśmienite pieczywo pszenno-żytnie zawierające dobroczynne pestki dyni oraz nasiona słonecznika i suszoną marchew. Chleb posiada prostokątny kształt, a jego powierzchnia obtoczona jest w nasionach dyni.

więcej

4,25 

Chleb  z żurawiną to pieczywo żytnie produkowane z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej. Mąka żytnia została w tradycyjny sposób ukwaszona metodą wielofazowej fermentacji kwasowej

więcej

Nasze Marki

 

KONTAKT

 

"Społem"

 

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

 

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie