2,59 

Chleb wypieczony w 100% z mąki żytniej  – bez dodatku mąki pszennej. Charakteryzuje się spoistym, wilgotnym miękiszem, długo utrzymującym świeżość.

więcej

1,66 

250g. 

więcej

2,15 

350g. 

więcej

3,04 

Chleb żytni razowy produkowany jest z mąki żytniej razowej z niewielkim dodatkiem mąki pszennej. Mąka żytnia została w tradycyjny sposób ukwaszona metodą wielofazowej fermentacji kwasowej.

więcej

5,00 

Chleb graham należy do grupy pieczywa pszennego i jest wytwarzany z mąki pszennej typ 1850 z dodatkiem mąki pszennej chlebowej.

więcej

2,99 

Chleb pszenno-żytni IG swój ciekawy smak zawdzięcza starannie dobranej mieszance ziaren słonecznika, lnu, dyni, w połączeniu z płatkami owsianymi i otrębami pszennymi.

więcej

2,99 

Chleb Jurajski to pieczywo mieszane, pszenno-żytnie wypiekane według tradycyjnej receptury na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej. Dzięki stosowanej metodzie produkcji posiada niepowtarzalny smak i aromat, długo zachowuje świeżość.

więcej

1,55 

Chleb kielecki jest podstawowym asortymentem wypiekanym przez „Społem” PSS  w Kielcach

więcej

2,79 

Chleb kielecki jest podstawowym asortymentem wypiekanym przez „Społem” PSS  w Kielcach

więcej

Nasze Marki

 

KONTAKT

 

"Społem"

 

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

 

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie