Bułki wrocławskie już od ponad 40 lat wytwarzane są praktycznie w ten sam sposób, z wykorzystaniem tradycyjnej technologii, wymagającej dużej wiedzy, doświadczenia, cierpliwości oraz czasu.

więcej

ułka wyborowa produkowana jest z mąki pszennej.

więcej

Chałka półcukiernicza produkowana jest z mąki pszennej.

więcej

Technologia produkcji chleba codziennego oparta jest na tradycyjnym sposobie produkcji chlebów mieszanych, metodą fermentacji wielofazowej, która stosowana jest w Spółdzielni od połowy lat 50-tych ubiegłego wieku

więcej

2,15 

To popularny i ceniony wśród Klientów chleb codzienny w nowej wersji.

więcej

2,15  1,99 

Cena za szt. Wyroby własne „SPOŁEM”

więcej

Chleb codzienny z ziarnami to pieczywo mieszane wytwarzane z mąki pszennej i żytniej, na naturalnym zakwasie żytnim i rozczynie pszennej.

więcej

2,15  1,99 

Produkt naszego wyrobu

więcej

Chleb domowy to pieczywo mieszane, żytnio-pszenne.

więcej

Strona 4 z 22« Pierwsza...23456...1020...Ostatnia »

Polecone Produkty

Nasze Marki

KONTAKT

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie