Chleb codzienny z ziarnami

To popularny i ceniony wśród Klientów chleb codzienny w nowej wersji. Technologia produkcji chleba oparta jest na tradycyjnym sposobie wytwarzania pieczywa mieszanego, metodą fermentacji wielofazowej, która praktykowana jest w naszej Spółdzielni od połowy lat 50-tych ubiegłego wieku. Polega ona na zastosowaniu do sporządzania ciasta mąki w postaci naturalnego zakwasu żytniego i rozczyny pszennej. Chleb wzbogacony został o wartościowe nasiona: lnu, słonecznika, sezamu oraz płatki owsiane, które podnoszą jego walory żywieniowe.
Idealnie dobrane składniki i posługiwanie się klasycznymi metodami produkcji to najlepsza gwarancja dobrego smaku naszego pieczywa.

PODOBNE PRODUKTY

Nasze Marki

KONTAKT

"Społem"

Powszechna Spółdzielnia Spożywców
25-311 KIELCE ul. Św. Leonarda 6

+ 48 41 344 60 70

info@spolemkielce.pl

Opinie